Citeste mai mult

Policarbonat

Adeko ROM Plastic Distribution SRL - comercializeaza POLICARBONAT pentru uz industrial (plin) sub forma de semifabricate, in special placi sau tuburi.

Foarte important: Placile pe care le comercializam, NU sunt de tip celular, cum este cel utilizat in constructii; Firma noastra vinde numai policarbonat pentru uz industrial, un produs care este plin in sectiune, un material asemanator ca structura , sticlei ( in sensul de transparenta si aspect fizic).

Acest material sub forma de placa poate fi utilizat ca inlocuitor al sticlei sau plexiglasului, pentru realizarea de geamuri transparente, sau pe liniile de productie din industrie, ca de exemplu in aplicatii unde sunt necesare carcase, capace, geamuri transparente pentru a putea monitoriza vizual fluxul de productie, etc. Comparativ cu sticla, este mult mai usor si rezistent la impact; astfel incat un impact de genul unei lovituri de ciocan nu va produce spargerea placii de policarbonat.

Prim urmare, policarbonatul un material foarte rezistent si flexibil, in contrast chiar si cu alte mase plastice transparente, ca de exemplu plexiglas - ul (sau sticla acrilica), care este casant - din acest motiv semifabricatele din policarbonat sunt recomandate in aplicatii care presupun rezistenta la vibratii, impact etc, spre exemplu pe liniile de productie sau ca inlocuitor de geam pentru diverse utilaje si instalatii. Transparenta excelenta a acestui material il face utilizabil in diverse situatii in care sticla nu este cea mai buna solutie.
Sunati acum
error: Content is protected !!